Hieronder samenwerkingspartners voor een totaaloplossing, het leveren van hoogwaardige onderdelen en/of om krachten te bundelen om onze buitenlandse klanten nog beter bedienen.

 

PS Nederland ontwikkelt oplossingen voor elektrotechnische systemen. De ondernemingen FS Solutions en PS Nederland zijn samen in staat om een totaal oplossing te bieden voor intern transport wanneer er sprake is van een geïntegreerde besturing.

 

De basis voor de bedrijfsactiviteiten van FS Solutions is een exclusief handelspartnercontract met MS+ Automation (voorheen Schüco Design Industrial Automation). MS+ Automation levert aluminium profielsystemen en componenten en is gevestigd in Bielefeld (Duitsland). De hoge productkwaliteit, waar dit Duitse topmerk om bekend staat, past bij de kwaliteit die FS Solutions wil leveren.

 

logo FT Solutions

Sinds april 2012 is FT Solutions een exclusieve distributeur van de transportsystemen van FS Solutions. FT Solutions is verantwoordelijk voor de Belgische en Luxemburgse markt en is gevestigd in Kontich, België. Net als FS Solutions staat FT Solutions garant voor een snelle en adequate oplossing.

November 2017: ScanStore is exclusieve handelspartner van de FS Solutions systemen voor de Scandinavische markt geworden. ScanStore, gevestigd in Denemarken, heeft meer dan 25 jaar ervaring in verwerkings- en verpakkingssystemen met name in de AGF branche. ScanStore heeft tevens een vestigingen in Chili.

 

Contact
FS Solutions B.V.
Octaanstraat 1D
NL-7463 PM RIJSSEN
+31 (0)548 515 115
info@fssolutions.nl
www.fssolutions.nl