Met modulaire kunststof schakelbanden zorgt u ervoor dat u diverse modules op een intelligente wijze aan elkaar kunt (laten) koppelen, om op die manier een intern transportsysteem te ontwikkelen. Dit is een veel toegepaste techniek binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook buiten die sector kunt u kiezen voor deze oplossing. De schakelbanden worden aangedreven met tandwielen, waardoor ze slechts om een licht motorvermogen vragen en met behulp van een lichte constructie worden geplaatst. Desalniettemin kennen ze een grote mate van stevigheid en degelijkheid en kunnen de banden uiteraard volledig op maat voor u worden samengesteld.

Schakelbanden op maat

Kies voor onze schakelbanden op maat en zorg ervoor dat u een intern transportsysteem samenstelt dat zich kenmerkt door effectiviteit en efficiëntie. Met behulp van de schakelbanden zorgt u ervoor dat uw producten of andere goederen eenvoudig van de ene kant van uw bedrijf naar de andere kant kunnen worden getransporteerd, of weer terug. Richt een volledige band in richting uw vrachtwagens, of zorg dat ze efficiënt richting de kwaliteitscontrole worden vervoerd. Met de schakelbanden op maat heeft u nauwelijks nog omkijken naar het interne vervoer en profiteert u optimaal van de mogelijkheden met betrekking tot automatisering.

Bekijk ons aanbod van Schakelbanden

Stevige schakelbanden

De schakelbanden kennen slechts een relatief lichte aandrijving en een dito constructie, maar dat doet niets af aan de stevigheid. Er wordt gewerkt met lichte, maar zeer stevige materialen, in combinatie met een schat aan ervaring. Zo zorgen we ervoor dat de banden op een duurzame wijze geplaatst worden en jaren mee zullen gaan. Kies binnen uw productielijnen voor deze modulaire oplossingen van kunststof en ga voor effectiviteit in combinatie met de benodigde efficiëntie. Met onze schakelbanden kiest u voor het beste op het gebied van automatisering en intern transport, waardoor u geen omkijken heeft naar het vervoer binnen uw bedrijf.

Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van schakelbanden.

 

Meer weten over flexibele transportsystemen? Neem contact op


Contact
FS Solutions B.V.
Octaanstraat 1D
NL-7463 PM RIJSSEN
+31 (0)548 515 115
info@fssolutions.nl
www.fssolutions.nl