• profielenweb.jpg

Exclusief handelspartner MS+ Automation

FS Solutions is exclusief handelspartner van het profielsysteem van MS+ Automation. De hoge product kwaliteit van dit Duitse merk past bij de kwaliteit die FS Solutions wil leveren. Geanodiseerd aluminium is de basis van dit systeem.

Profielsysteem: de kracht van eenvoud

Het profielsysteem kan geheel naar uw wens worden samengesteld doordat alle profielen op elkaar zijn afgestemd. Het systeem is eenvoudig te bewerken en weer her te gebruiken. Monteren gaat snel en flexibel. Dit profielsysteem biedt veel mogelijkheden!

Facts & figures Aluminium Profielsystemen:

  • Zeer sterke schroef verbindingen
  • Omvangrijk toebehoren programma
  • Geschikt voor Clean room
  • Voor een mooier design: profielen met gesloten T-sleuf leverbaar
  • Profielen zijn leverbaar in een lichte, normale of zware uitvoering
  • Profielen in verschillende bouwmaten (20, 24, 30, 40 of 50 mm)

Persoonlijk contact over onze systemen?
Meer technische informatie: aluminium profielsysteem

Het profielsysteem kan geheel naar uw wens worden samengesteld doordat alle profielen op elkaar zijn afgestemd. Het systeem is eenvoudig te bewerken en weer her te gebruiken. Monteren gaat snel en flexibel.

De profielen zijn leverbaar in een lichte, normale of zware uitvoering en in verschillende bouwmaten. Hieronder een overzicht van de verschillende MS Profielen. Meer informatie treft u aan in Downloads.

MS20+ Profielen

De profielen uit de serie  MS20+ hebben als bouwmaat 20mm en een T-sleuf van 5mm. Profielen hebben ideale gewicht optimalisatie.

MS40+ Profielen

Het profiel assortiment van het MS40+ bestaat uit profielen met een bouwmaat van 40mm en een T-sleuf van 8,5mm. Ze zijn te leveren als open profielen in de uitvoering L (Light), B (Basis), H (Heavy) en U (Ultra). 

MS40+ Verbindingen

Verbindingen voor MS40+ Profielsysteem. 

MS50+ Profielen

De profielen uit de serie MS50⁺ hebben een bouwmaat van 50mm en een T-sleuf van 8,5mm. Dit systeem is bijzonder geschikt voor de fabricage van zware machineconstructies. 

 

 

Contact
FS Solutions B.V.
Octaanstraat 1D
NL-7463 PM RIJSSEN
+31 (0)548 515 115
info@fssolutions.nl
www.fssolutions.nl